AMB ELS MEUS ULLS

La fotografia com a mitjà d’expressió té dues mirades, la de l’autor i la de l’espectador. «Amb els meus ulls» és ‘exposició que commemora el 15è aniversari d’ULLDEPEIX i amb la qual volem retre homenatge als grans mestres de la fotografia, amb la interpretació d’algunes de les seves obres per mitjà d’una mirada a la vegada individual i col·lectiva.

L’objectiu d’aquest projecte és fer un homenatge als mestres de la fotografia que ens han fet estimar-la o als que simplement admirem.
El projecte consisteix a escollir una fotografia que ens agradi especialment o que ens sembli interessant, i reproduir-la.Es tracta de fer un petit treball d’estudi de la imatge escollida i del seu autor, que ens permetrà conèixer-lo millor.
La fotografia ha de ser el més semblant possible tant a nivell d’imatge com de tècnica, perquè sigui clarament recognoscible, encara que no ha de ser idèntica.

S’ha triat aquest títol per al projecte perquè té una doble significació:

– La primera fa referència a la interpretació de la fotografia original que estem fent. Encara que pugui interpretar-se com una còpia, al final és una mirada personal i cadascuna d’elles tindrà alguna cosa de nosaltres.

– La segona es refereix al fet que és un projecte conjunt amb la resta de companys del grup i no és individual, ho fem amb la resta d’Ulls.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         A